Tarieven

De tarieven van AdministratieNL zijn simpel en duidelijk.

Je betaalt een vast maandbedrag en we verzorgen je complete boekhouding en belastingaangiften.

Onze tarieven zijn duidelijk en betaalbaar

 

We verzorgen je complete boekhouding en belastingzaken. Het bijhouden van de boekhouding tot aan het opstellen van de jaarcijfers. Uiteraard dienen we ook je aangiften Omzetbelasting in. Alles geregeld voor een vast maandbedrag.

Speciaal pakket voor ZZP’ers

Light 

< 10 facturen per maand

 ✔ Boekhouding

 ✔ Jaarcijfers

 ✔ Omzetbelasting

59,-

per maand / exclusief BTW

Geschikt voor alle ondernemers

Basis

< 20 facturen per maand

 ✔ Boekhouding

 ✔ Jaarcijfers

 ✔ Omzetbelasting

79,-

per maand / exclusief BTW

Geschikt voor alle ondernemers

Extra 

< 30 facturen per maand

 ✔ Boekhouding

 ✔ Jaarcijfers

 ✔ Omzetbelasting

129,-

per maand / exclusief BTW

Geschikt voor alle ondernemers

Compleet 

< 40 facturen per maand

 ✔ Boekhouding

 ✔ Jaarcijfers

 ✔ Omzetbelasting

149,-

per maand / exclusief BTW

Ontdek het abonnement dat bij jou past. Ons Light Abonnement is speciaal bedoeld voor ZZP’ers. Het overige verschil zit ‘m in het aantal facturen dat je maximaal mag uploaden.

Veelgestelde vragen

 

Aanmelden, en daarna?
Je gegevens worden door ons gecontroleerd en binnen uiterlijk 1 werkdag ontvang je per mail je inloggegevens en alle overige informatie, zodat je meteen aan de slag kan gaan.

Jij levert via de app, website of per mail al je facturen en bonnetjes aan en wij verwerken dit in je boekhouding. Administratie up-to-date en de belastingaangiften verzorgd. Alles wat je van een boekhouder kan verwachten, wordt door AdministratieNL gedaan.

Voor wie is AdministratieNL geschikt?

AdministratieNL is geschikt voor elke ondernemer. Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, VOF. of BV, zolang je maar digitaal je facturen en bonnen kan aanleveren.

AdministratieNL, boekhouder of boekhoudpakket?

AdministratieNL is een volwaardige boekhoudkantoor en geen boekhoudsoftware. Zelf hoef je dus via AdministratieNL niet je administratie bij te houden, dat doen wij voor je. Uiteraard mag je ons controleren.

Wat kost AdministratieNL?

Wij bieden 4 verschillende abonnementen aan. Je kan zelf kiezen welk abonnement het best bij je past. Onze abonnementen zijn van €49,-, €69,-, €99,- en €129,-. Het verschil zit ‘m in het aantal facturen dat je mag uploaden.

Staat je vraag er niet tussen?

We hebben een overzicht met veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Nog steeds geen antwoord op je vraag kunnen vinden? Dan kan je uiteraard ons supportteam mailen. We helpen je graag verder.

Overige tarieven

Salaris

Voor de salarisadministratie van de DGA hanteren we variabele tarieven. We sturen je altijd vooraf een offerte, waarin we dit specificeren.

€ 15,- (vanaf tarief)

Jaarrekening

Het opstellen van een jaarrekening. Dit betreft een rapportage die eventueel gebruikt kan worden voor een financiering aanvraag, leaseaanvraag, etc..

€ 275,- (vanaf tarief)

Prognose

Het opstellen van een prognose. Dit betreft een rapportage die eventueel gebruikt kan worden voor een financiering aanvraag, leaseaanvraag, etc..

€ 275,- (vanaf tarief)

Inkomstenbelasting 

Het opmaken van de Inkomstenbelasting is niet standaard inbegrepen in je abonnement. Hierbij hanteren we het volgende vanaf tarief:

€ 125,- (vanaf tarief)

Vennootschapsbelasting

Het opmaken van de Vennootschapsbelasting is niet standaard inbegrepen in je abonnement. Hierbij hanteren we het volgende vanaf tarief:

€ 275,- (vanaf tarief)

Loonheffingen

Het opmaken van de aangifte Loonheffingen is niet standaard inbegrepen in je abonnement. Hierbij hanteren we het volgende vanaf tarief:

€ 20,- (vanaf tarief)

AdministratieNL is de online boekhouder van Nederland. Betaalbaar en Betrouwbaar.

Scherp tarief? Waarom niet. Profiteer van onze scherpe tarieven.