Bankafschriften downloaden? Zo geregeld

ING Bank – afschriften downloaden

Met Mijn ING kun je gemakkelijk en snel rekeningoverzichten van je Zakelijke Rekeningen downloaden en afdrukken.

Mogelijkheden afdrukken bij- en afschrijvingen

Anders dan bij een papieren rekeningafschrift bepaal je de gewenste periode die je wilt afdrukken. Zo kun je bijvoorbeeld een overzicht afdrukken van alle uitgaven van de maand december. Je kunt ook een totaaloverzicht printen van je inkomsten en uitgaven tot maximaal 16 maanden terug.
Zo werkt downloaden bij- en afschrijvingen
  • Log in op Mijn ING
  • Selecteer de gewenste rekening
  • Klik in de grijze balk op de link ‘Downloaden’
  • Volg de instructies op het scherm

Rabobank – afschriften downloaden

Met Rabobank kun je gemakkelijk en snel rekeningoverzichten van je Zakelijke Rekeningen downloaden en afdrukken.

Voor meer inzicht in je inkomsten en uitgaven download je in Rabo Online Bankieren de volgende overzichten:

• de maandelijkse standaard rekeningafschriften
  • een transactieoverzicht op maat voor andere periodes en/of meerdere rekeningen

Zo download je transacties:

1. log in bij Rabo Online Bankieren
  2. kies in ‘Zelf regelen’ voor ‘Meer zelf regelen’
  3. kies ‘Betaal- en spaarrekening’
  4. kies ‘Download transacties/afschrift’ PDF en MT-940
  5. gebruik de pijl om een rekening te selecteren
  6. kies dan voor ‘Maandoverzicht’ of ‘Aangepast overzicht’

ABN Amro Bank – afschriften downloaden

Met ABN Amro Internetbankieren kun je gemakkelijk en snel rekeningoverzichten van je Zakelijke Rekeningen downloaden en afdrukken.

Downloaden bij- en afschrijvingen

Je bij- en afschrijvingen kan je tot 18 maanden terug downloaden. Zo download je de bij- en afschrijvingen:

1. Log in in Internet Bankieren
  2. Ga naar ‘Zelf regelen’
  3. Klik op ‘Bij- en afschrijvingen downloaden’
  4. Selecteer de juiste rekening, periode en het formaat (pdf en mt940)
  5. Klik op ‘download’
  6. Sla het bestand op

Bunq – afschriften downloaden

Met Bunq kun je gemakkelijk en snel rekeningoverzichten van je Zakelijke Rekeningen downloaden en afdrukken.

Instructies voor het importeren

• Vanuit je Bunq app kies je bovenin de tab ‘rekeningen’.
  • Klik op de rekening waarvan je het afschrift wilt downloaden.
  • Klik op het tandwieltje ‘instellingen’.
  • Klik op ‘Exporteer overzicht’
    • Onder ‘periode’ geef je de van- tot en met datum aan waarvan je je afschriften wil downloaden.
    • Bij formaat kies je ‘MT940’
    • Vervolgens klik je rechtsboven op ‘Exporteer’
  • Het communicatie scherm van je smartphone opent zich, en je kunt het afschrift downloaden.

Knab – afschriften downloaden

Je downloadt in een handomdraai je transactiegegevens binnen Knab.

Dowloaden

• Ga naar de website van knab
  • Ga naar het scherm met de bij- en afschrijvingen
  • Klik op boekhoudexport
  • Selecteer de gewenste periode om te downloaden
Online boekhouden bankkoppeling administratienl