Online Salarisadministratie

Heb je als ondernemer personeel in dienst of ben je van plan om personeel aan te nemen? Of ben je een DGA van je eigen BV? Dan moet je een salarisadministratie bijhouden.

Dit betekent dat je elke maand op een correcte manier aangifte loonheffingen moet doen en de betalingen moet afdragen aan de Belastingdienst. AdministratieNL weet als geen ander dat het voeren van een salarisadministratie veel tijd voor je in beslag kan nemen. Daarnaast is het voeren van een salarisadministratie specialistisch werk. Deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit is een vereiste.

Werk je reeds met een ander salarisadministratie software? En wil je dit blijven gebruiken.  Check dan onze salaris software koppelingen die wij hebben met diverse andere partijen. Zo kan je nog steeds efficiënt te werk gaan, en worden je facturen direct in je administratie geboekt.

Prijzen

 

Wij kunnen de volledige salarisadministratie voor je verzorgen, waarbij je een vaste prijs per loonstrook betaalt. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij je deze zorg ontnemen. Heb je reeds een abonnement lopen via AdministratieNL en wil je ook de salarisadministratie uitbesteden?

100% online

Beste service

Wil jij ook je boekhouding online geregeld hebben? Via je persoonlijke dashboard heb je 24/7 toegang tot je administratie en cijfers. Wel zo handig!

Hebben we je overtuigd?

AdministratieNL is de meest gekozen boekhouder van Nederland. Betaalbaar en Betrouwbaar.

Scherp tarief? Waarom niet. Profiteer van onze scherpe tarieven.