Online Salarisadministratie

Heb je als ondernemer personeel in dienst of ben je van plan om personeel aan te nemen? Of ben je een DGA van je eigen BV? Dan moet je een salarisadministratie bijhouden.

Dit betekent dat je elke maand op een correcte manier aangifte loonheffingen moet doen en de betalingen moet afdragen aan de Belastingdienst. AdministratieNL weet als geen ander dat het voeren van een salarisadministratie veel tijd voor je in beslag kan nemen. Daarnaast is het voeren van een salarisadministratie specialistisch werk. Deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit is een vereiste.

Werk je reeds met een ander salarisadministratie software? En wil je dit blijven gebruiken.  Check dan onze salaris software koppelingen die wij hebben met diverse andere partijen. Zo kan je nog steeds efficiënt te werk gaan, en worden je facturen direct in je administratie geboekt.

Prijzen 

Wij kunnen de volledige salarisadministratie voor je verzorgen, waarbij je een vaste prijs per loonstrook betaalt. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij je deze zorg ontnemen. Heb je reeds een abonnement lopen via AdministratieNL en wil je ook de salarisadministratie uitbesteden?

Over onze tarieven zijn wij transparant. Je betaalt een vast tarief van € 15,- per loonstrook en een vast tarief van € 10,- per nieuwe aanmelding van een personeelslid. Daarnaast betaal je eenmalig € 75,- voor de inrichting van je salarisadministratie. Simpel en duidelijk.

 • Prijzen | Salarisadministratie

 • De online boekhouder van Nederland

 • € 75,-
  Salaris Inrichting
 • € 10,-
  Aanmelden personeel
 • € 15,-
  Loonstrook

Alle voordelen op een rijtje

 Efficiënt en overzichtelijk online salarisadministratie

Maandelijks ontvang je jouw loonstroken

Maandelijks dienen wij de aangifte Loonheffingen

Jaarlijks ontvang je de jaaropgaven

 Automatisch up-to-date van WKR, rekenregels en meer dan 150 cao’s

Veilig en betrouwbaar in de cloud