Online factureren via AdministratieNL

Via AdministratieNL is het opmaken en versturen van een factuur eenvoudig en snel gedaan. Je bedrijfsgegevens staan klaar op de factuur. Vanuit je relaties selecteer je eenvoudig de gegevens van je klant. Daarna vul je de factuurregels in.  Doornummering van je factuur vindt automatisch plaats en alle BTW bedragen worden worden tevens automatisch correct berekend. Zo weet je dus zeker dat alle gegevens en tarieven kloppen en is de kans op menselijke fouten minimaal.

Werk je al met een ander facturatieprogramma?

Werk je reeds met een ander online facturatie software? En wil je dit blijven gebruiken.  Check dan onze facturatie software koppelingen die wij hebben met diverse andere partijen. Check ook de website van je eigen facturatie programma, daar er constant nieuwe koppelingen worden gerealiseerd en ons overzicht niet altijd realtime up to date kan zijn. Zo kan je nog steeds efficiënt te werk gaan, en worden je facturen direct in je administratie geboekt. Hiervoor betaal je aanvullend een prijs van € 15,- per maand.

Alle voordelen op een rijtje

 Efficiënt en overzichtelijk online factureren

 Onbeperkt facturen opmaken

 Facturen in eigen huisstijl

√ Facturen en herinneringen in elk formaat

√ Altijd en overal inzicht in openstaande en betaalde facturen

√ Facturen automatisch verwerkt in je boekhouding

De voordelen van online facturatie

We stipten het al aan, digitaal factureren is veel efficiënter dan de ouderwetse factuur per post. Niemand kan tegen een volle mailbox, dus een gemailde factuur zal snel zijn weg vinden in het systeem. Nog sneller is het om je facturen elektronisch te versturen. Al deze vormen van facturatie zijn mogelijk met AdministratieNL.

Efficiënt factureren is de makkelijkste manier om de cashflow van je bedrijf te verbeteren. Daarom is ’t goed om even bij je facturatie stil te staan, want de ontwikkelingen gaan razendsnel. Nog niet zo lang geleden factureerde iedereen op dezelfde manier. Factuur printen, in een envelop stoppen, frankeren en op de bus doen. En ontvangen facturen werden geopend, vaak even weggelegd, handmatig ingevoerd en op den duur een keer betaald. Dit is niet meer van deze tijd. Daarom bieden wij de mogelijkheid om online te factureren, hetgeen tevens gekoppeld is aan je administratie.

Ben je al klant bij AdministratieNL en wil je ook onze online facturatie module gebruiken?

Factureren online boekhouden

Wat moet er op een factuur staan?

  1. Je eigen bedrijfsgegevens
  2. De gegevens van je klant
  3. Factuurnummer
  4. Factuurdatum
  5. Opeenvolgende nummering
  6. De aard of hoeveelheid van de goederen of diensten die je hebt geleverd
  7. Het bedrag dat je in rekening brengt, exclusief btw
  8. Het btw-tarief en btw-bedrag dat je in rekening brengt

Wij hebben de belangrijkste aspecten hierboven benoemd. Via de Belastingdienst tref je verdere informatie aan inzake de factuureisen.

100% online

Beste service

Wil jij ook je boekhouding online geregeld hebben? Via je persoonlijke dashboard heb je 24/7 toegang tot je administratie en cijfers. Wel zo handig!

Hebben we je overtuigd?

AdministratieNL is de meest gekozen boekhouder van Nederland. Betaalbaar en Betrouwbaar.

Scherp tarief? Waarom niet. Profiteer van onze scherpe tarieven.