Wat is sumup?

Sumup is niks anders dan een (mobiel) pinautomaat. Je kan hiermee als ondernemer pinbetalingen en creditcardbetalingen accepteren. Je verbindt deze met jouw smartphone of tablet, en kunt daarna direct aan de slag gaan. De batterij gaat voor ongeveer 500 betalingen mee. Je betaalt geen vaste kosten, maar alleen een percentage per transactie.

Hoe werkt Sumup?

Nadat je een kaartlezer hebt aangeschaft, moet je de app downloaden op je smartphone of tablet. Daarna maak je een account aan en kan je direct betalingen accepteren met je sumup.

Hoe veilig is Sumup?

De Sumup  is door de Financial Conduct Autoriteit onder licentienummer 900700 erkend als Electronic Money Institution en is hierdoor een veilige haven voor het gebruik van betalingen. Voor Mastercard en Visa is er een certificaat. Al met al kan gezegd worden dat de hoogste veiligheidsstandaarden zijn gewaarborgd.

Welke betaalmogelijkheden accepteert Sumup?

Met dit betaalmiddel kan je diverse betalingen accepteren. Hieronder volgt een lijst met de mogelijkheden:

  • Apple Pay
  • Creditcard
  • Vpay
  • Android Pay
  • Apple Pay
  • Maestro
  • American Express

Sumup en de boekhouding

Alle betalingen die je via dit betaalmiddel accepteert ontvang je op je zakelijke rekening of zakelijke creditcard account. Voor de boekhouding kan je via AdministratieNL direct een bankkoppeling realiseren. Hiermee kunnen wij alle inkomende ontvangsten direct boeken als omzet. Je hoeft hierdoor niet meer apart de cijfers nog op te sturen.

sumup en boekhouden

De boekhouder van Nederland

We laten je graag zien waarom we de nr. 1 boekhouder van Nederland zijn.

1.500+ ondernemers gingen je voor!

Ontdek waarom meer dan 1.500 ondernemers reeds voor AdministratieNL hebben gekozen.

Online en betaalbare boekhouder

Wil jij ook je boekhouding online geregeld hebben? Via je persoonlijke dashboard heb je 24/7 toegang tot je administratie en cijfers. Wel zo handig!

Hebben we je overtuigd?

AdministratieNL is de meest gekozen boekhouder van Nederland. Betaalbaar en Betrouwbaar.

Scherp tarief? Waarom niet. Profiteer van onze scherpe tarieven.