Wat gebeurt er na jouw aanmelding?

Je gegevens worden door ons gecontroleerd en binnen 1 werkdag ontvang je per mail je inloggegevens. 

Hoe ziet de werkwijze van Administratie eruit?

> Jij stuurt de facturen op

> Ons slimme software herkent en scant deze facturen

> Onze boekhouders controleren deze facturen

> Daarna verzorgen wij de aangiften richting de Belastingdienst

Zit je ergens aan vast?

Nee, je kan op ieder moment jouw abonnement beëindigen. Zeg je midden in een maand op, dan betaal je alleen voor die maand. 

Wat kan je van ons verwachten?

  • Wij verwerken je volledige administratie. Zelf hoef je niet te boeken
  • Alle aangiften richting de Belastingdienst worden voor je verzorgd
  • Jaarcijfers worden door ons opgesteld
  • Je kan 24/7 de administratie bekijken met je smartphone of tablet
  • Goedkope boekhouder zzp, geen papierwerk en alles online

Goedkope boekhouder zzp – tarieven?

De tarieven van AdministratieNL, de goedkope boekhouder zzp van Nederland, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag en je complete boekhouding wordt verzorgd.

Goedkope boekhouder ZZP

De administratie wordt bijgehouden in Exact Online, de nummer 1 online boekhoudsoftware van Nederland. AdministratieNL staat voor een goedkope boekhouder zzp, waarbij we de volgende principe hanteren “online boekhouden zonder zelf te boeken”. Zelf hoef je dus niet te boeken, dat wordt geregeld door ons.

Jij levert de administratie digitaal aan en wij verwerken dit vrijwel direct in je administratie. Facturen scannen en opsturen via de app, website of mail. Wij verzorgen daarna de gehele boekhouding. De fiscale aangiften worden je aangeboden voor akkoord. Pas na jouw akkoord worden deze ingediend. Via je account heb je 24/7 inzicht in je administratie, CRM en aangiften.

App - online boekhouder

Waarom is AdministratieNL zo goedkoop?

Ons slimme software bespaart onze boekhouders heel veel tijd. Alle facturen en bonnetjes worden ingelezen door ons scan systeem. Hierdoor kan de adviseur volstaan met het controleren van de ingeboekte gegevens. De facturen, bankafschriften en kasboek worden allemaal automatisch ingelezen. Hierdoor kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden aan ondernemers.

Wat kan je van AdministratieNL verwachten?

  • Goedkope boekhouder, geen papierwerk
  • Wij verwerken je volledige administratie
  • We dienen de aangiften Omzetbelasting in
  • We stellen de jaarcijfers op

Goedkope boekhouder zzp, hoe zit ‘t met advies en vragen?

Vragen over je financiële administratie, belastingaangiften en jaarcijfers? Wij beantwoorden deze vragen natuurlijk kosteloos voor je. Dit is inbegrepen in je abonnement. We doen niet moeilijk over algemene vragen, deze worden tevens kosteloos per mail beantwoord.

Heb je een bedrijfsspecifieke of situatie afhankelijke vraag, of wil je een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs? Dan berekenen wij de in de algemene voorwaarden opgenomen tarief aan je door. Je wordt hierover altijd vooraf op de hoogte gesteld, omdat je dan niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Je hebt dus bij AdministratieNL altijd de mogelijkheid persoonlijk advies te krijgen om met adviseurs afspraken in te plannen en betaalt alleen wanneer je deze diensten afneemt.

Ook voor overige diensten, zoals de salarisadministratie en jaarrekeningen, kan je ervoor kiezen om deze diensten af te nemen.

Telefonisch contact?

We hebben er bewust voor gekozen om geen telefonische ondersteuning aan te bieden. Daarom zijn er geen telefoonnummers beschikbaar.

We zijn van mening dat we via e-mail en live chat sneller en beter antwoord kunnen geven op de gestelde vragen. Er bestaat hierdoor geen kans op onbeantwoorde vragen of onduidelijke antwoorden. Stel jouw uitgebreide vraag via e-mail, ons team staat voor je klaar. Ons e-mailadres is

[email protected]

Veelgestelde vragen

Aanvullende vragen over onze diensten, prijzen en werkwijze? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

100% online

Beste service

Wil jij ook je boekhouding online geregeld hebben? Via je persoonlijke dashboard heb je 24/7 toegang tot je administratie en cijfers. Wel zo handig!

Hebben we je overtuigd?

AdministratieNL is de meest gekozen boekhouder van Nederland. Betaalbaar en Betrouwbaar.

Scherp tarief? Waarom niet. Profiteer van onze scherpe tarieven.