Wat is Boloo?

Boloo is een onderneming die je op weg helpt als je binnen Bol.com wilt gaan verkopen. Je kan met Boloo op een snelle en makkelijke manier de producten vinden die je kan verkopen via Bol.com. Door gebruik te maken van research tools binnen bol.com, kan je succesvol zijn. Boloo was een handelsnaam van LUSQ. Op dit moment is Boloo omgezet naar een besloten vennootschap. Boloo B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75993228.

Welke functionaliteiten biedt Boloo?

Boloo heeft diverse functionaliteiten waarmee je voor een boost kan zorgen met je online verkopen op Bol.com. Hieronder geven wij een opsomming van deze functionaliteiten:

  • Product Database
  • Product Tracking
  • Niche Tracking
  • Calculeer winst
  • Keyword zoekvolume search

Wat kan je met Product Database?

Met de product database kan je het totaal van het Bol.com assortiment bekijken en inzien. Je kan op een overzichtelijke manier de producten bekijken die worden verkocht. Dit betekent dan ook dat je kan filteren op bijvoorbeeld totaal verkopen, reviews en product categorieën en subcategorieën. Hiermee kan je direct inzoomen op specifieke producten en bekijken wat de verkoophoeveelheid is. Aan de hand hiervan kan je winstgevende keuzes maken en je concurrenten voor zijn.

Wat houdt Product Tracking in?

Wil jij ook van elk product de verkoop en omzetcijfers inzien die op Bol.com worden verkocht? Met deze tool kan je dat bewerkstelligen. Aan de hand van verkoopcijfers, tezamen met inkoopcijfers die je zelf kan opzoeken via bijvoorbeeld AliExpress, kan je direct de winstmarge per product inzien.

Wat is Niche Tracking binnen Boloo?

Je kan met deze functionaliteit je richten op niche producten. Hiermee kan je bekijken en inzien welke producten geen of weinig concurrentie hebben binnen Bol.com. Door gebruik te maken van de product database en product tracking, kan je direct jouw ideale niche product vinden.

Winstcalculatie en Boloo

Je wilt een product verkopen via Bol.com, maar weet niet hoe hoog de winst zal zijn. Met deze tool kan je winstmarges berekenen en achterhalen. Dit betekent dan ook dat je makkelijk en eenvoudig voor elk product de winst bepaald. Hiermee kan je dus een juiste keuze maken en jouw bedrijf laten floreren.

Keyword zoekvolume search met Boloo

Je weet nu dat je het aantal verkopen en winstmarges per product kan inzien en achterhalen. Aan de andere kant ben je ook benieuwd naar het aantal zoekresultaten per product. Daarnaast ben je benieuwd op welke zoekwoorden een bepaald product gezocht en gevonden wordt. Met de keyword zoekvolume search kan dit bepalen.

Welke prijzen hanteert Boloo?

Boloo heeft drie verschillende prijzen c.q. abonnementen opgesteld voor haar diensten. Hieronder geven wij een korte toelichting op de abonnementen.

boloo prijzen bol.com

Welke functies biedt Boloo Forwarding aan?

Met de Boloo Forwarding tool worden producten tegen zeer scherpe tarieven verzonden. Boloo biedt ondernemers die aangesloten zijn, de mogelijkheid om Bol.com verkochte goederen direct te verzenden naar de eindconsument. Boloo geeft een besparing van ruim 70%. Daarnaast hoef je het logistieke arbeid niet meer zelf te doen, omdat je dit via Boloo Forwarding hebt geregeld.

AdministratieNL en Boloo

Je hebt uiteindelijk gekozen voor Boloo, en wilt via Bol.com gaan verkopen. Je moet en wilt natuurlijk ook de administratie en boekhouding goed en goedkoop geregeld hebben. Daarnaast wil je een vooruitstrevende boekhouder van deze tijd hebben, die 24/7 met je meedenkt en altijd een up-to-date administratie voor je bijhoudt. Wij denken met je mee.

Digitaal werken is jouw vak, maar ook die van ons. Je kan al jouw facturen digitaal aanleveren via de app, website of e-mail. Ons scan en herkensysteem leest de facturen in, waarna onze boekhouders een extra controle verrichten. Uiteindelijk zorgen we voor up-to-date boekhouding en versturen wij je aangiften richting de Belastingdienst.

De boekhouder van Nederland

We laten je graag zien waarom we de nr. 1 boekhouder van Nederland zijn.

1.500+ ondernemers gingen je voor!

Ontdek waarom meer dan 1.500 ondernemers reeds voor AdministratieNL hebben gekozen.

Online en betaalbare boekhouder

Wil jij ook je boekhouding online geregeld hebben? Via je persoonlijke dashboard heb je 24/7 toegang tot je administratie en cijfers. Wel zo handig!

Hebben we je overtuigd?

AdministratieNL is de meest gekozen boekhouder van Nederland. Betaalbaar en Betrouwbaar.

Scherp tarief? Waarom niet. Profiteer van onze scherpe tarieven.