Administratiekantoor ZZP

Het uitgangspunt is om je boekhouding volledig en juist te hebben, waarbij de ondernemer minimale tijd kwijt is. Je administratie wordt bijgehouden in Exact Online, de nummer 1 online boekhoudsoftware van Nederland. Jij levert de administratie digitaal aan en wij verwerken dit vrijwel direct in je administratie. Facturen scannen en opsturen via de app, website of mail. Wij verzorgen daarna de gehele boekhouding. De fiscale aangiften worden je aangeboden voor akkoord. Pas na jouw akkoord worden deze ingediend. Via je account heb je 24/7 inzicht in je administratie, CRM en aangiften.

App - online boekhouder

Online administratiekantoor zzp

Als ondernemer wil je de administratie online geregeld hebben, omdat je jouw bedrijf altijd bij je wilt hebben. Dan is AdministratieNL, het administratiekantoor voor alle zzp’ers van Nederland, geschikt voor jou.

Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal kan aanleveren via de app, website of e-mail.

Ervaren administrateurs en adviseurs controleren en verwerken de door jou verstuurde bon of factuur in de administratie, en verzorgen je fiscale aangiften.

Wat kan je van AdministratieNL verwachten?

  • Online administratiekantoor zzp, geen papierwerk
  • Wij verwerken je volledige administratie
  • We dienen de aangiften Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting in
  • We stellen de jaarcijfers op
  • We maken de publicatiestukken op voor de KvK

Online administratiekantoor – tarieven?

De tarieven van AdministratieNL, het administratiekantoor zzp van Nederland, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag van € 49,- excl. BTW en je complete boekhouding wordt verzorgd.

Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de ondernemer. Daarom bieden we 4 pakketten aan, jij kiest welke pakket het best bij je past. Het verschil zit in het aantal mutaties. Met mutaties bedoelen we alle jaarlijkse inkoop- en verkoopfacturen of bonnen bij elkaar opgeteld. Over het aantal bankafschriften en bankmutaties hoef je bij AdministratieNL niet te betalen.

Waarom is AdministratieNL zo goedkoop?

Je hoeft als ondernemer niet meer te veel te betalen voor je boekhouding, want wij vinden dat dat verleden tijd is. Onze slimme software bespaart onze administrateurs heel veel tijd wat betreft de complete verzorging van je boekhouding. De facturen, bankafschriften en kasboek worden automatisch ingelezen door onze software, daardoor kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden aan ondernemers.

AdministratieNL biedt je alle voordelen van een traditioneel administratiekantoor aan, zonder de nadelen. Via een administratiekantoor zzp heb je 24/7 inzicht in je administratie, doordat onze software te bereiken is via je smartphone of tablet. Ons slimme software zet automatisch je facturen, bonnen en bankafschriften in je administratie en zorgt voor een enorme tijdsbesparing.  Hierdoor kunnen wij zeer aantrekkelijke abonnementstarieven aanbieden.

Administratiekantoor zzp, hoe zit ‘t met advies en vragen?

Vragen over je financiële administratie, belastingaangiften en jaarcijfers? Wij beantwoorden deze vragen natuurlijk kosteloos voor je. Dit is inbegrepen in je abonnement. We doen niet moeilijk over algemene vragen, deze worden tevens kosteloos per mail beantwoord.

Heb je een bedrijfsspecifieke of situatie afhankelijke vraag, of wil je een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs? Dan berekenen wij de in de algemene voorwaarden opgenomen tarief aan je door. Je wordt hierover altijd vooraf op de hoogte gesteld, omdat je dan niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Je hebt dus bij AdministratieNL altijd de mogelijkheid persoonlijk advies te krijgen om met adviseurs afspraken in te plannen en betaalt alleen wanneer je deze diensten afneemt.

Ook voor overige diensten, zoals de salarisadministratie en jaarrekeningen, kan je ervoor kiezen om deze diensten af te nemen.

Telefonisch contact?

We hebben er bewust voor gekozen om geen telefonische ondersteuning aan te bieden. Daarom zijn er geen telefoonnummers beschikbaar.

We zijn van mening dat we via e-mail en live chat sneller en beter antwoord kunnen geven op de gestelde vragen. Er bestaat hierdoor geen kans op onbeantwoorde vragen of onduidelijke antwoorden.

Veelgestelde vragen

Aanvullende vragen over onze diensten, prijzen en werkwijze? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

100% online

Beste service

Wil jij ook je boekhouding online geregeld hebben? Via je persoonlijke dashboard heb je 24/7 toegang tot je administratie en cijfers. Wel zo handig!

Hebben we je overtuigd?

AdministratieNL is de meest gekozen boekhouder van Nederland. Betaalbaar en Betrouwbaar.

Scherp tarief? Waarom niet. Profiteer van onze scherpe tarieven.