Op zoek naar een boekhouder zzp?

Je bent op zoek naar een boekhouder zzp. In Nederland zijn er op dit moment meer dan een miljoen zzp’ers en jij wilt eventueel ook een zzp’er worden. Of je bent al een zzp’er en wilt natuurlijk de boekhouding goed en goedkoop geregeld hebben. Via AdministratieNL ben je hiervan voorzien. Wij hebben standaard abonnementstarieven, waardoor je direct weet waar je aan toe bent.

AdministratieNL biedt je alle voordelen van een traditioneel boekhouder aan, zonder de nadelen. Via AdministratieNL heb je 24/7 inzicht in je administratie. Ons slimme software zet automatisch je facturen, bonnen en bankafschriften in je administratie en zorgt voor een enorme tijdsbesparing. Hierdoor kunnen wij zeer aantrekkelijke abonnementstarieven aanbieden.

Bij een traditioneel boekhouder wordt jouw boekhouding handmatig verwerkt, waardoor je uiteindelijk als ondernemer hiervoor wordt belast. Het bijwerken van de administratie vindt vaak tevens niet tijdig plaats. Wij vinden dat dit verleden tijd moet zijn. Handmatige fouten in de verwerking van de facturen komen bij AdministratieNL (bijna) niet voor doordat wij gebruik maken van slimme software. Wij hebben alle verschillen op onze vergelijkingspagina op een rijtje gezet. Wil je ook meer weten over onze werkwijze?

Jouw persoonlijke portaal

exact online mijn kantoor kop
mijn kantoor exact online

Een online boekhouder zzp, wat houdt dit in?

Via jouw persoonlijke portaal heb je inzicht in de cijfers van jouw onderneming. Handige overzichten en rapportages, allemaal actueel en up-to-date. Je ziet direct de actuele omzet– en kostencijfers. Alle cijfers zijn aanklikbaar tot het originele document, de grootboekrekening. Je kan dus per rekening inzoomen en bekijken uit welke mutaties de omzet en kostencijfers zijn opgemaakt.

Wil je een inkoopfactuur of verkoopfactuur uploaden? Of wil je een bankafschrift opsturen? Dat kan allemaal via jouw online portaal binnen AdministratieNL. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de aangiften Omzetbelasting en eventueel je salarisadministratie te volgen en in te zien.

 • Abonnementen AdministratieNL

 • De online boekhouder van Nederland

 • € 39
  Light Abonnement
 • € 59
  Basis Abonnement
 • € 89
  Extra Abonnement
 • € 119
  Compleet Abonnement

Boekhouder zzp – wat zijn de tarieven?

De tarieven van AdministratieNL, de zzp boekhouder van Nederland, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag van € 39,- en je complete boekhouding wordt verzorgd.

Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de ondernemer. Daarom bieden we 4 pakketten aan, jij kiest welke pakket het best bij je past. Bekijk meteen onze tarieven en voorwaarden.

Wat kan je van AdministratieNL verwachten?

✔ Boekhouder zzp alles online, geen papierwerk

✔ Verwerking van je volledige boekhouding

✔ Verzorging van alle aangiften Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting

✔ Jaarcijfers

✔ Publicatiestukken KvK

✔ Backup in de cloud van de gehele boekhouding

✔ Volledige inzage 24/7 in jouw boekhouding

De online boekhouder van Nederland +500 ondernemers gingen je voor