Op zoek naar een boekhouder ZZP?

Je bent op zoek naar een boekhouder zzp. In Nederland zijn er op dit moment meer dan een miljoen zzp’ers en jij wilt eventueel ook een zzp’er worden. Of je bent al een zzp’er en wilt natuurlijk de boekhouding goed en goedkoop geregeld hebben.

Via AdministratieNL ben je hiervan voorzien. Wij hebben standaard abonnementen, waardoor je direct weet waar je aan toe bent.

Nooit meer bonnetjes en facturen kwijtraken. Alles is digitaal in handbereik. Je kan op elk gewenst moment je administratie bekijken en checken wat je nog hebt openstaan bij je relaties.

 • Abonnementen AdministratieNL

 • De online boekhouder van Nederland

 • € 39
  Light Abonnement
 • € 59
  Basis Abonnement
 • € 89
  Extra Abonnement
 • € 119
  Compleet Abonnement

Wat zijn de tarieven voor ZZP’ers?

De tarieven van AdministratieNL, de zzp boekhouder van Nederland, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag van € 39,-. Nergens goedkoper. Check ons light abonnement en bespaar honderden euro’s op je boekhouding.

De online boekhouder van Nederland +1.500 ondernemers gingen je voor

Hoe werkt een boekhouder ZZP?

Jij levert de bonnen en facturen online aan, wij doen de rest. Geen zorgen meer over de administratie.

Speciaal portaal voor de zzp’er

exact online mijn kantoor kop
mijn kantoor exact online

Nooit meer om je cijfers vragen

Via jouw persoonlijke portaal heb je als zzp’er inzicht in de cijfers van jouw onderneming. Handige overzichten en rapporten. Je ziet direct de huidige omzet– en kostencijfers. Alle cijfers zijn aanklikbaar tot het originele document, de grootboekrekening.

Wil je een inkoopfactuur of verkoopfactuur uploaden? Of wil je een bankafschrift opsturen? Dat kan allemaal via jouw online portaal binnen AdministratieNL. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de aangiften Omzetbelasting en eventueel je salarisadministratie te volgen en in te zien.

Je wilt als ZZP’er optimaal gebruik maken van de fiscale aftrekmogelijkheden. Via AdministratieNL ben je ervan verzekerd dat dit volledig voor je wordt benut. Daarnaast voldoet je boekhouding aan de eisen van de Belastingdienst.

boekhouder zzp in nederland

Digitaal je aangiften regelen