Hoe werkt AdministratieNL, de ZZP boekhouder?

 

> Jij stuurt de facturen en bonnetjes op via onze app, online portaal of e-mail

> Ons slimme software scant en herkent de facturen en bonnetjes

> Een ervaren boekhouder controleert de facturen en bonnetjes, en verwerkt deze in de boekhouding

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Je gegevens worden door ons gecontroleerd en binnen 1 werkdag ontvang je per mail je inloggegevens. Ben je toch niet tevreden? Dan ben je niet aan een langdurige contract gebonden. Je kan jouw abonnement zonder extra kosten opzeggen. 

Hoe kan je jouw abonnement beëindigen?

Opzeggen kan op ieder moment. Zeg je midden in de maand op? Dan betaal je alleen voor die maand. Stuur een mailtje, en jouw abonnement is zo weer beëindigd.

Light Abonnement

Een boekhouder ZZP voor een vaste prijs

59,-

exclusief BTW

Basis Abonnement

Een boekhouder ZZP voor een vaste prijs

79,-

exclusief BTW

Op zoek naar een boekhouder ZZP?

Je bent op zoek naar een boekhouder zzp. In Nederland zijn er op dit moment meer dan een miljoen zzp’ers en jij wilt eventueel ook een zzp’er worden. Of je bent al een zzp’er en wilt natuurlijk de boekhouding goed en goedkoop geregeld hebben.

Via AdministratieNL ben je hiervan voorzien. Wij hebben standaard abonnementen, waardoor je direct weet waar je aan toe bent.

Nooit meer bonnetjes en facturen kwijtraken. Alles is digitaal in handbereik. Je kan op elk gewenst moment je administratie bekijken en checken wat je nog hebt openstaan bij je relaties.

Wat zijn de tarieven voor ZZP’ers?

De tarieven van AdministratieNL, de zzp boekhouder van Nederland, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag per maandNergens goedkoper. Check ons light abonnement en bespaar honderden euro’s op je boekhouding.

Hoe werkt een boekhouder ZZP?

Jij levert de bonnen en facturen online aan, wij doen de rest. Geen zorgen meer over de administratie en je belastingzaken.

  • Zelf hoef je niks te boeken, dat is ons werk
  • Wij verwerken je volledige boekhouding
  • We dienen de aangiften Omzetbelasting
  • We stellen de jaarcijfers op
  • Online backup, nooit meer iets kwijtraken
  • De ZZP boekhouder van Nederland, alles online geregeld

 

Nooit meer om je cijfers vragen

Via jouw persoonlijke portaal heb je als zzp’er inzicht in de cijfers van jouw onderneming. Handige overzichten en rapporten. Je ziet direct de huidige omzet– en kostencijfers. Alle cijfers zijn aanklikbaar tot het originele document, de grootboekrekening.

Wil je een inkoopfactuur of verkoopfactuur uploaden? Of wil je een bankafschrift opsturen? Dat kan allemaal via jouw online portaal binnen AdministratieNL. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de aangiften Omzetbelasting en eventueel je salarisadministratie te volgen en in te zien.

boekhouder zzp

Boekhouder ZZP, ook advies en onbeperkt vragen?

Vragen over je financiële administratie, belastingaangiften en jaarcijfers? Wij beantwoorden deze vragen natuurlijk kosteloos voor je. Dit is inbegrepen in je abonnement. We doen niet moeilijk over algemene vragen, deze worden tevens kosteloos per mail beantwoord.

Heb je een bedrijfsspecifieke of situatie afhankelijke vraag, of wil je een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs? Dan berekenen wij de in de algemene voorwaarden opgenomen tarief aan je door. Je wordt hierover altijd vooraf op de hoogte gesteld, omdat je dan niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Je hebt dus bij AdministratieNL altijd de mogelijkheid persoonlijk advies te krijgen om met adviseurs afspraken in te plannen en betaalt alleen wanneer je deze diensten afneemt.

Ook voor overige diensten, zoals de salarisadministratie en jaarrekeningen, kan je ervoor kiezen om deze diensten af te nemen.

Telefonisch contact?

We hebben er bewust voor gekozen om geen telefonische ondersteuning aan te bieden. Daarom zijn er geen telefoonnummers beschikbaar.

We zijn van mening dat we via e-mail en live chat sneller en beter antwoord kunnen geven op de gestelde vragen. Er bestaat hierdoor geen kans op onbeantwoorde vragen of onduidelijke antwoorden.

Veelgestelde vragen

Aanvullende vragen over onze diensten, prijzen en werkwijze? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

100% online

Beste service

Wil jij ook je boekhouding online geregeld hebben? Via je persoonlijke dashboard heb je 24/7 toegang tot je administratie en cijfers. Wel zo handig!

Hebben we je overtuigd?

AdministratieNL is de meest gekozen boekhouder van Nederland. Betaalbaar en Betrouwbaar.

Scherp tarief? Waarom niet. Profiteer van onze scherpe tarieven.