Hoe werkt AdministratieNL?

> Jij stuurt de facturen en bonnetjes op via onze app, online portaal of e-mail

> Ons slimme software scant en herkent de facturen en bonnetjes 

> Een ervaren boekhouder controleert de facturen en bonnetjes, en verwerkt deze in de boekhouding

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Je gegevens worden door ons gecontroleerd en binnen 1 werkdag ontvang je per mail je inloggegevens. Ben je toch niet tevreden? Dan ben je niet aan een langdurige contract gebonden. Je kan jouw abonnement zonder extra kosten opzeggen. 

Hoe kan je jouw abonnement beëindigen?

Opzeggen kan op ieder moment. Zeg je midden in de maand op? Dan betaal je alleen voor die maand. Stuur een mailtje, en jouw abonnement is zo weer beëindigd.

Light Abonnement

Een boekhouder voor een vaste prijs

59,-

exclusief BTW

Basis Abonnement

Een boekhouder voor een vaste prijs

79,-

exclusief BTW

Boekhouder Rotterdam va. € 59 p/maand

Rotterdam is een jonge en zeer dynamische havenstad. In hoog tempo blijft de stad zich vernieuwen. De haven zorgt voor veel ondernemingsactiviteiten. Een stad die ondernemers omarmt. Hierbij hoort natuurlijk ook een boekhouder die de ondernemerscultuur van de stad kent. AdministratieNL (boekhouder Rotterdam) is een jong en dynamisch kantoor. Wij vinden dat wij met onze diensten vooruitlopend zijn.

We willen het de ondernemers makkelijker maken. Via ons kan de ondernemer lekker ondernemen. Zonder al te veel tijd aan de boekhouding te besteden, kan de ondernemer zich richten op zijn bedrijf. Door gebruik te maken van onze app en online portaal, kan je direct jouw administratie inzien.

Ons geheel nieuwe werkwijze binnen de boekhoudbranche, zorgt voor tijdwinst. De ondernemer kan direct een bon of factuur uploaden door een foto te maken, of een email door te sturen. Daarnaast kan de ondernemer direct volgen of de  administratie geboekt is.

Werkwijze boekhouder Rotterdam op een rijtje

Als ondernemer wil je de boekhouding online geregeld hebben, omdat je jouw bedrijf altijd bij je wilt hebben. Dan is AdministratieNL, de boekhouder van Rotterdam, geschikt voor jou.

Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal kan aanleveren via de app, website of e-mail. Wij hebben een geheel nieuwe aanpak in vergelijking tot traditionele boekhouders.

Ervaren boekhouders en adviseurs controleren en verwerken de door jou verstuurde bon of factuur in de administratie, en verzorgen je fiscale aangiften.

Jouw persoonlijke administratie portaal

Via jouw persoonlijke portaal heb je inzicht in de cijfers van jouw onderneming. Je kan direct via jouw telefoon de administratie inzien. Handige overzichten en rapportages, allemaal actueel en up-to-date. Je ziet direct de actuele omzet- en kostencijfers. Alle cijfers zijn aanklikbaar tot het originele document. Je kan dus per rekening inzoomen en bekijken uit welke mutaties de omzet en kostencijfers zijn opgemaakt.

Goedkope boekhouder Rotterdam – tarieven?

De tarieven van AdministratieNL, de goedkoopste boekhouder van Rotterdam, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag en je complete boekhouding wordt verzorgd.

Geen onduidelijkheden over onze tarieven. We bieden 4 abonnementen aan. Jij kiest welke pakket het best bij je past.

Waarom is AdministratieNL zo goedkoop?

Je hoeft als ondernemer niet meer te veel te betalen voor je boekhouding, want wij vinden dat dat verleden tijd is. Ons software bespaart onze administrateurs heel veel tijd wat betreft de complete verzorging van je boekhouding. De facturen, bankafschriften en kasboek worden automatisch ingelezen door onze software, daardoor kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden aan ondernemers.

Ons slimme software zet automatisch je facturen, bonnen en bankafschriften in je administratie en zorgt voor een enorme tijdsbesparing.  Hierdoor zijn en blijven wij de goedkoopste boekhouder van Rotterdam.

Goedkope boekhouder Rotterdam, hoe zit ‘t met advies en vragen?

Vragen over je financiële administratie, belastingaangiften en jaarcijfers? Wij beantwoorden deze vragen natuurlijk kosteloos voor je. Dit is inbegrepen in je abonnement. We doen niet moeilijk over algemene vragen, deze worden tevens kosteloos per mail beantwoord.

Heb je een bedrijfsspecifieke of situatie afhankelijke vraag, of wil je een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs? Dan berekenen wij de in de algemene voorwaarden opgenomen tarief aan je door. Je wordt hierover altijd vooraf op de hoogte gesteld, omdat je dan niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Je hebt dus bij AdministratieNL altijd de mogelijkheid persoonlijk advies te krijgen om met adviseurs afspraken in te plannen en betaalt alleen wanneer je deze diensten afneemt.

Ook voor overige diensten, zoals de salarisadministratie en jaarrekeningen, kan je ervoor kiezen om deze diensten af te nemen.

Telefonisch contact?

We hebben er bewust voor gekozen om geen telefonische ondersteuning aan te bieden. Daarom zijn er geen telefoonnummers beschikbaar.

We zijn van mening dat we via e-mail en live chat sneller en beter antwoord kunnen geven op de gestelde vragen. Er bestaat hierdoor geen kans op onbeantwoorde vragen of onduidelijke antwoorden.

Veelgestelde vragen

Aanvullende vragen over onze diensten, prijzen en werkwijze? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

100% online

Beste service

Wil jij ook je boekhouding online geregeld hebben? Via je persoonlijke dashboard heb je 24/7 toegang tot je administratie en cijfers. Wel zo handig!

Hebben we je overtuigd?

AdministratieNL is de meest gekozen boekhouder van Nederland. Betaalbaar en Betrouwbaar.

Scherp tarief? Waarom niet. Profiteer van onze scherpe tarieven.