Boekhouder Rotterdam

Rotterdam is een jonge en zeer dynamische havenstad. In hoog tempo blijft de stad zich vernieuwen. De haven zorgt voor veel ondernemingsactiviteiten. Een stad die ondernemers omarmt. Hierbij hoort natuurlijk ook een boekhouder die de ondernemerscultuur van de stad kent. AdministratieNL (boekhouder Rotterdam) is een jong en dynamisch kantoor. Wij vinden dat wij met onze diensten vooruitlopend zijn. We willen het de ondernemers makkelijker maken. Via ons kan de ondernemer lekker ondernemen. Zonder al te veel tijd aan de boekhouding te besteden, kan de ondernemer zich richten op zijn vakgebied en kunde. Door gebruik te maken van onze app en online portaal, kan je direct jouw administratie inzien. Ons geheel nieuwe werkwijze binnen de boekhoudbranche, zorgt voor tijdwinst. De ondernemer kan direct een bon of factuur uploaden door een foto te maken, of een email door te sturen. Daarnaast kan de ondernemer direct volgen of de  administratie geboekt is.

boekhouder rotterdam

Wij verzorgen de gehele boekhouding. Jij stuurt al je facturen op via onze app, online portaal of e-mail en wij doen de rest. De administratie wordt bijgewerkt en de fiscale aangiften, zoals de Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting worden voor je opgemaakt en ingediend. Via jouw account heb je 24/7 inzicht in je administratie, CRM en aangiften. Onze tarieven zijn ongekend laag. Check en bespaar honderden euro’s.

Wat kan je van AdministratieNL verwachten?

✔ Goedkope boekhouder Rotterdam, alles online

✔ Wij verwerken je volledige boekhouding

✔ We dienen de aangiften Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting (geldt voor besloten vennootschappen) in

✔ We stellen de jaarcijfers op

✔ Online backup

✔ We maken de publicatiestukken op voor de KvK

Werkwijze boekhouder Rotterdam?

Als ondernemer wil je de boekhouding online geregeld hebben, omdat je jouw bedrijf altijd bij je wilt hebben. Dan is AdministratieNL, de boekhouder van Rotterdam, geschikt voor jou.

Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal kan aanleveren via de app, website of e-mail. Wij hebben een geheel nieuwe aanpak in vergelijking tot traditionele boekhouders.

Ervaren administrateurs en adviseurs controleren en verwerken de door jou verstuurde bon of factuur in de administratie, en verzorgen je fiscale aangiften.

Jouw persoonlijke administratie portaal

Via jouw persoonlijke portaal heb je inzicht in de cijfers van jouw onderneming. Je kan direct via jouw telefoon de administratie inzien. Handige overzichten en rapportages, allemaal actueel en up-to-date. Je ziet direct de actuele omzet- en kostencijfers. Alle cijfers zijn aanklikbaar tot het originele document. Je kan dus per rekening inzoomen en bekijken uit welke mutaties de omzet en kostencijfers zijn opgemaakt.

Goedkope boekhouder Rotterdam – tarieven?

De tarieven van AdministratieNL, de goedkope boekhouder van Rotterdam, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag van € 39,- en je complete boekhouding wordt verzorgd.

Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de ondernemer. Daarom bieden we 4 pakketten aan, jij kiest welke pakket het best bij je past. Over het aantal bankafschriften en bankmutaties hoef je bij AdministratieNL niet te betalen.

Waarom is AdministratieNL zo goedkoop?

Je hoeft als ondernemer niet meer te veel te betalen voor je boekhouding, want wij vinden dat dat verleden tijd is. Ons software bespaart onze administrateurs heel veel tijd wat betreft de complete verzorging van je boekhouding. De facturen, bankafschriften en kasboek worden automatisch ingelezen door onze software, daardoor kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden aan ondernemers.

AdministratieNL biedt je alle voordelen van een traditioneel administratiekantoor aan, zonder de nadelen. Via een goedkope boekhouder heb je 24/7 inzicht in je administratie, doordat onze software te bereiken is via je smartphone of tablet. Ons slimme software zet automatisch je facturen, bonnen en bankafschriften in je administratie en zorgt voor een enorme tijdsbesparing.  Hierdoor kunnen wij zeer aantrekkelijke abonnementstarieven aanbieden.

Goedkope boekhouder Rotterdam, hoe zit ‘t met advies en vragen?

Vragen over je financiële administratie, belastingaangiften en jaarcijfers? Wij beantwoorden deze vragen natuurlijk kosteloos voor je. Dit is inbegrepen in je abonnement. We doen niet moeilijk over algemene vragen, deze worden tevens kosteloos per mail of telefoon beantwoord.

Heb je een bedrijfsspecifieke of situatie afhankelijke vraag, of wil je een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs? Dan berekenen wij de in de algemene voorwaarden opgenomen tarief aan je door. Je wordt hierover altijd vooraf op de hoogte gesteld, omdat je dan niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Je hebt dus bij AdministratieNL altijd de mogelijkheid persoonlijk advies te krijgen om met adviseurs afspraken in te plannen en betaalt alleen wanneer je deze diensten afneemt.

Ook voor overige diensten, zoals de salarisadministratie en jaarrekeningen, kan je ervoor kiezen om deze diensten af te nemen.

Telefonisch contact?

Ja, je kan ons gewoon telefonisch benaderen. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 085 – 06 07 400. Heb je vragen over je administratie en belastingaangiftes? Wij beantwoorden je vragen kosteloos voor je. Heb je vragen over de abonnementsvormen? Wij staan je graag te woord en leggen je onze werkwijze persoonlijk uit.

 

Veelgestelde vragen

Aanvullende vragen over onze diensten, prijzen en werkwijze? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.