Op zoek naar een boekhouder Amsterdam?

Ben jij een ondernemer en wil je de boekhouding online geregeld hebben, dan is AdministratieNL, de online boekhouder, geschikt voor jou. Jouw administratie wordt bijgehouden in Exact Online, de nummer 1 online boekhoudsoftware van Nederland. Jij levert de administratie digitaal aan en wij verwerken dit vrijwel direct in je administratie.

Wij verzorgen de complete boekhouding en belastingaangiften tegen een vast tarief per maand. Het enige wat je zelf moet doen, is de boekhouding digitaal en online aanleveren. Dit kan je op verschillende manieren doen. Je kan de facturen en bonnetjes aanleveren via onze app, online portaal of e-mail. Wij doen de rest.

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en is een zeer dynamische stad met een open sfeer. Wij hebben dan ook een zeer dynamische en flexibele aanpak, dat precies bij de Amsterdamse ondernemer past. Het uitgangspunt is om je boekhouding volledig en juist te hebben, waarbij de ondernemer minimale tijd kwijt is. Via AdministratieNL kan je zorgeloos ondernemen, en jouw complete boekhouding overlaten aan ons.

Boekhouder Amsterdam – tarieven?

De tarieven van AdministratieNL, de goedkope boekhouder van Amsterdam, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag van € 39,- en je complete boekhouding wordt verzorgd.

Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de ondernemer. Daarom bieden we 4 pakketten aan, jij kiest welke pakket het best bij je past. Het verschil zit in het aantal mutaties. Met mutaties bedoelen we alle jaarlijkse inkoop- en verkoopfacturen of bonnen bij elkaar opgeteld. Over het aantal bankafschriften en bankmutaties hoef je bij AdministratieNL niet te betalen.

De online boekhouder van Nederland +500 ondernemers gingen je voor

 • Abonnementen AdministratieNL

 • De online boekhouder van Nederland

 • € 39
  Light Abonnement
 • € 59
  Basis Abonnement
 • € 89
  Extra Abonnement
 • € 119
  Compleet Abonnement

Boekhouder Amsterdam onze werkwijze

Als ondernemer wil je de administratie online geregeld hebben, omdat je jouw bedrijf altijd bij je wilt hebben. Dan is AdministratieNL, de boekhouder van Amsterdam, geschikt voor jou. Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal kan aanleveren via de app, website of e-mail. Ervaren administrateurs en adviseurs controleren en verwerken de door jou verstuurde bon of factuur in de administratie, en verzorgen je fiscale aangiften.

Hieronder de voordelen om voor AdministratieNL te kiezen:

 • Administratie digitaal aanleveren
 • Geen papierwerk
 • Geboekt binnen 24 uur
 • Automatische bankkoppeling
 • 24/7 inzicht in je cijfers

Wil je meer weten over onze werkwijze, bekijk dan onze aanvullende pagina hierover.

Wat kan je van AdministratieNL verwachten?

✔ Goedkope boekhouder Amsterdam, geen papierwerk

✔ Wij verwerken je volledige administratie

✔ We dienen de aangiften Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting in

✔ Online backup van je administratie, nooit meer bonnetjes kwijtraken

✔ We stellen de jaarcijfers op

✔ We maken de publicatiestukken op voor de KvK

boekhouder amsterdam