Wat is een online administratiekantoor?

AdministratieNL biedt je alle voordelen van een traditioneel administratiekantoor aan, zonder de nadelen. Via AdministratieNL heb je 24/7 inzicht in je administratie. Ons slimme software zet automatisch je facturen en in je administratie en zorgt voor een enorme tijdsbesparing.  Hierdoor kunnen wij zeer aantrekkelijke abonnementstarieven aanbieden.

Bij een traditioneel administratiekantoor wordt jouw boekhouding handmatig verwerkt, waardoor je uiteindelijk als ondernemer hiervoor wordt belast. Het bijwerken van de administratie vindt vaak tevens niet tijdig plaats. Wij vinden dat dit verleden tijd moet zijn. Handmatige fouten in de verwerking van de facturen komen bij AdministratieNL (bijna) niet voor doordat wij gebruik maken van slimme software. Wij hebben alle verschillen op onze vergelijkingspagina op een rijtje gezet.

De online boekhouder van Nederland +1.500 ondernemers gingen je voor

Wat zijn de tarieven van een online administratiekantoor?

De tarieven van AdministratieNL, het online administratiekantoor van Nederland, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag va. € 39,- excl. BTW en je complete boekhouding wordt verzorgd.

Als ondernemer wil je de administratie online geregeld hebben, omdat je jouw bedrijf altijd bij je wilt hebben. Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal kan aanleveren via de app, website of e-mail. Ervaren boekhouders controleren en verwerken de door jou verstuurde bon of factuur in de administratie, en verzorgen je fiscale aangiften.

Meer weten over onze werkwijze?

Wil je samenwerken met een online administratiekantoor?

Je gegevens worden door ons gecontroleerd en binnen 1 werkdag ontvang je per mail je inloggegevens. . Je kan jouw abonnement zonder extra kosten opzeggen.

 • Abonnementen AdministratieNL

 • De online boekhouder van Nederland

 • € 39
  Light Abonnement
 • € 59
  Basis Abonnement
 • € 89
  Extra Abonnement
 • € 119
  Compleet Abonnement

Jouw persoonlijke portaal

exact online mijn kantoor kop
mijn kantoor exact online

Wat kan je van een online administratiekantoor verwachten?

✔ Online administratiekantoor, geen papierwerk en alles digitaal

✔ Verwerking van de gehele administratie

✔ Wij dienen alle aangiften Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting in

✔ Jaarcijfers worden voor je opgemaakt

✔ De gehele administratie in de cloud

✔ Volledige inzage 24/7 in de administratie

Online administratiekantoor, hoe zit ‘t met advies en vragen?

Vragen over je financiële administratie, belastingaangiften en jaarcijfers? Wij beantwoorden deze vragen natuurlijk kosteloos voor je. Dit is inbegrepen in je abonnement.

Je hebt bij AdministratieNL altijd ook de mogelijkheid persoonlijk advies te krijgen om met adviseurs afspraken in te plannen. Je betaalt alleen wanneer je deze diensten afneemt. Ook voor overige diensten (denk aan de salarisadministratie en jaarrekeningen) kan je ervoor kiezen om deze diensten af te nemen.

Telefonisch contact?

We hebben er bewust voor gekozen om geen telefonische ondersteuning aan te bieden. Daarom zijn er geen telefoonnummers beschikbaar.

We zijn van mening dat we via e-mail en live chat sneller en beter antwoord kunnen geven op de gestelde vragen. Er bestaat hierdoor geen kans op onbeantwoorde vragen of onduidelijke antwoorden.

Veelgestelde vragen

Aanvullende vragen over onze diensten, prijzen en werkwijze? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Waarom is AdministratieNL zo goedkoop?

Je hoeft als ondernemer niet meer te veel te betalen voor je boekhouding, want wij vinden dat dat verleden tijd is. Ons slimme software bespaart onze boekhouders heel veel tijd. De gehele administratie wordt automatisch ingelezen door onze software, waardoor we zeer aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden.

administratiekantoor online boekhouden gezocht