Wat is een online administratiekantoor?

AdministratieNL biedt je alle voordelen van een traditioneel administratiekantoor aan, zonder de nadelen. Via AdministratieNL heb je 24/7 inzicht in je administratie. Ons slimme software zet automatisch je facturen, bonnen en bankafschriften in je administratie en zorgt voor een enorme tijdsbesparing.  Hierdoor kunnen wij zeer aantrekkelijke abonnementstarieven aanbieden.

Bij een traditioneel administratiekantoor wordt jouw boekhouding handmatig verwerkt, waardoor je uiteindelijk als ondernemer hiervoor wordt belast. Het bijwerken van de administratie vindt vaak tevens niet tijdig plaats. Wij vinden dat dit verleden tijd moet zijn. Handmatige fouten in de verwerking van de facturen komen bij AdministratieNL (bijna) niet voor doordat wij gebruik maken van slimme software. Wij hebben alle verschillen op onze vergelijkingspagina op een rijtje gezet.

Wat zijn de tarieven van een online administratiekantoor?

De tarieven van AdministratieNL, het online administratiekantoor van Nederland, zijn simpel en duidelijk. Je betaalt een vast maandbedrag va. € 39,- excl. BTW en je complete boekhouding wordt verzorgd.

We proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de ondernemer. Daarom bieden we 4 pakketten aan, jij kiest welke pakket het best bij je past. Het verschil zit in het aantal mutaties. Met mutaties bedoelen we alle jaarlijkse inkoop- en verkoopfacturen of bonnen bij elkaar opgeteld. Over het aantal bankafschriften en banktransacties hoef je bij AdministratieNL niet te betalen.

Als ondernemer wil je de administratie online geregeld hebben, omdat je jouw bedrijf altijd bij je wilt hebben. Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal kan aanleveren via de app, website of e-mail. Ervaren administrateurs en adviseurs controleren en verwerken de door jou verstuurde bon of factuur in de administratie, en verzorgen je fiscale aangiften.

Meer weten over onze werkwijze?

 • Abonnementen AdministratieNL

 • De online boekhouder van Nederland

 • € 39
  Light Abonnement
 • € 59
  Basis Abonnement
 • € 89
  Extra Abonnement
 • € 119
  Compleet Abonnement

Jouw persoonlijke portaal

exact online mijn kantoor kop
mijn kantoor exact online

Wat kan je van AdministratieNL verwachten?

✔ Online administratiekantoor, geen papierwerk

✔ Verwerking van je volledige boekhouding

✔ Verzorging aangiften Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting in

✔ Jaarcijfers

✔ Publicatiestukken KvK

✔ Backup in de cloud van de gehele boekhouding

✔ Volledige inzage 24/7 in jouw boekhouding

Online administratiekantoor, hoe zit ‘t met advies en vragen?

Vragen over je financiële administratie, belastingaangiften en jaarcijfers? Wij beantwoorden deze vragen natuurlijk kosteloos voor je. Dit is inbegrepen in je abonnement. We doen niet moeilijk over algemene vragen, deze worden tevens kosteloos per mail of telefoon beantwoord.

Heb je een bedrijfsspecifieke of situatie afhankelijke vraag, of wil je een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs? Dan berekenen wij de in de algemene voorwaarden opgenomen tarief aan je door. Je wordt hierover altijd vooraf op de hoogte gesteld, omdat je dan niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Je hebt dus bij AdministratieNL altijd de mogelijkheid persoonlijk advies te krijgen om met adviseurs afspraken in te plannen en betaalt alleen wanneer je deze diensten afneemt.

Ook voor overige diensten, zoals de salarisadministratie en jaarrekeningen, kan je ervoor kiezen om deze diensten af te nemen.

Telefonisch contact?

Ja, je kan ons gewoon telefonisch benaderen. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 085 – 06 07 400. Heb je vragen over je administratie en belastingaangiftes? Wij beantwoorden je vragen kosteloos voor je. Heb je vragen over de abonnementsvormen? Wij staan je graag te woord en leggen je onze werkwijze persoonlijk uit.

Veelgestelde vragen

Aanvullende vragen over onze diensten, prijzen en werkwijze? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Waarom is AdministratieNL zo goedkoop?

Het uitgangspunt is om je boekhouding volledig en juist te hebben, waarbij de ondernemer minimale tijd kwijt is. Je administratie wordt bijgehouden in Exact Online, de nummer 1 online boekhoudsoftware van Nederland. Jij levert de administratie digitaal aan en wij verwerken dit vrijwel direct in je administratie. Facturen scannen en opsturen via de app, website of mail. Wij verzorgen daarna de gehele boekhouding. De fiscale aangiften worden je aangeboden voor akkoord. Pas na jouw akkoord worden deze ingediend. Via jouw account heb je 24/7 inzicht in je administratie, CRM en aangiften.

Je hoeft als ondernemer niet meer te veel te betalen voor je boekhouding, want wij vinden dat dat verleden tijd is. Ons slimme software bespaart onze administrateurs heel veel tijd wat betreft de complete verzorging van je boekhouding. De facturen, bankafschriften en kasboek worden automatisch ingelezen door onze software, daardoor kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden aan ondernemers.

AdministratieNL biedt je alle voordelen van een traditioneel administratiekantoor aan, zonder de nadelen. Via een online administratiekantoor heb je 24/7 inzicht in je administratie, doordat onze software te bereiken is via je smartphone of tablet. Ons slimme software zet automatisch je facturen, bonnen en bankafschriften in je administratie en zorgt voor een enorme tijdsbesparing.  Hierdoor kunnen wij zeer aantrekkelijke abonnementstarieven aanbieden.