Onbezorgd online boekhouden:

Verwerking van de volledige administratie

Indienen van de aangiften Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting

Opstellen jaarstukken

Volwaardige boekhouder

NOAB-lid, kwaliteit gegarandeerd

Support via telefoon, chat of e-mail

Voor wie is AdministratieNL geschikt:

Ben jij een ondernemer en wil je de administratie online geregeld hebben, dan is AdministratieNL, de online boekhouder van Nederland, geschikt voor jou.

Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal kan aanleveren via de app, website of e-mail.

AdministratieNL is een volwaardige boekhouder, en verzorgt de gehele boekhouding en aangiften voor je. Zelf hoef je dus niks in te boeken of bij te houden.

Ervaren boekhouders controleren en verwerken de verstuurde facturen in je administratie, waarna alle aangiften worden ingediend. Daarnaast maken we ook de jaarcijfers voor je op. We regelen alles voor je, zodat jij lekker kan ondernemen!

Zelf heb je 24/7 inzicht in je administratie. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken, en kan je direct de ingeboekte gegevens inzien.

 

Simpel en makkelijk boekhouden

Het enige wat je zelf moet doen, is je administratie digitaal aanleveren. Jij levert de bonnen en facturen aan, wij doen de rest.

Hoe werkt het?

AdministratieNL verzorgt je complete administratie en meer. Het enige wat je zelf moet doen, is je administratie digitaal aanleveren.

Je levert de facturen en bonnetjes aan via onze app, online portaal of e-mail. Simpel en snel geregeld. Wij doen de rest.

Hoe ziet het eruit?

Via jouw persoonlijke portaal heb je inzicht in de cijfers van jouw onderneming. Handige overzichten en rapportages, allemaal actueel en up-to-date. Je ziet direct de actuele omzet- en kostencijfers. Alle cijfers zijn aanklikbaar tot het originele document. Je kan dus per rekening inzoomen en bekijken uit welke mutaties de omzet en kostencijfers zijn opgemaakt.

Wil je een inkoopfactuur of verkoopfactuur uploaden? Of wil je een bankafschrift opsturen? Dat kan allemaal via jouw online portaal binnen AdministratieNL. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de aangiften Omzetbelasting en eventueel je salarisadministratie te volgen en in te zien.

exact online mijn kantoor kop
mijn kantoor exact online

Via AdministratieNL voldoet je boekhouding aan de eisen van de Belastingdienst en worden de fiscale aftrekmogelijkheden optimaal voor jou benut.

Digitaal je aangiften regelen

  Online boekhouder voor de ondernemer van nu:

Vast maandbedrag

√ Laagste prijs garantie

Geen opzegtermijn

Bespaar minimaal € 500 per jaar

Binnen 5 minuten geregeld

Automatische verwerking administratie

Gratis Overstapservice

Overstappen naar een andere boekhouder of accountant een gedoe? Veel ondernemers denken dat het overstappen veel tijd, geld en moeite kost. Dit is niet terecht.  Met onze gratis overstapservice zorgen wij ervoor dat alles voor je wordt geregeld. Zelf hoef je (bijna) niks te doen. Wij zorgen ervoor dat je gehele administratie vlekkeloos kan worden overgenomen door AdministratieNL.

Stappenplan Overstappen van boekhouder

Stap 1: Vul het opzegformulier in

Stap 2: Kies je AdministratieNL abonnementsvorm Light | Basis | Extra | Compleet

Stap 3: Nadat wij het ingevulde opzegformulier en je aanmelding hebben ontvangen, sturen wij je een opzegbrief die je naar jouw huidige boekhouder kan opsturen

Stap 4: Wij zorgen voor de verdere afwikkeling van de overdracht

Stap 5: Je administratie wordt vlekkeloos overgenomen door AdministratieNL

Waarom is AdministratieNL zo goedkoop?

 

Je hoeft als ondernemer niet meer te veel te betalen voor je boekhouding. Ons slimme softwarebespaart onze administrateurs heel veel tijd wat betreft de complete verzorging van je boekhouding. Je facturen, bankafschriften en kasboek worden automatisch ingelezen door onze software. Daarom kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden aan ondernemers. Check meteen onze tarieven.

online boekhouden helpdesk

Aanvullende diensten